Magyar Gergely

A sport végigkíséri az életemet. Előbb a kosárlabda, később a labdarúgás, végül a küzdősportok szerelmese lettem. Profi karriert azonban a pénzügyek területén építettem. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem közgazdászként és 2011 óta foglalkozom pénzügyekkel.

A hasznos tudás mások javára fordítása mindig fontos volt számomra, ezért osztatlan tanári mesterképzés kereteiben szereztem meg második diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.

Az elmúlt több mint 10 évben azt tapasztaltam, hogy a tudatos pénzügyi tervezés elengedhetetlen az anyagi biztonsághoz. Ez a sportolók körében különösen igaz. Az utánpótlássportból csak kevesen jutnak el a profi karrierig, érdemes ezért a szülőknek – anyagilag is – felkészülni a gyermekeik jövőjére. Azoknak, akik pedig már a sportból élnek, még fontosabb a jövőtervezés (mivel a sportkarrier sem tart örökké) és a felkészülés a váratlan helyzetekre, sérülésekre. Ehhez a tervezési folyamathoz, a megfelelő pénzügyi eszközök kiválasztásához adom a szakmai támogatásomat.