Szolgáltatásaink

Hogy több idő jusson a családra és a sportra.

Állami támogatások, adókedvezmények

Segítünk személyre szabottan megtalálni azokat az állami támogatásokat és adókedvezményeket, melyek a gyermekekkel, az egészségmegőrzéssel vagy akár a megtakarításokkal kapcsolatosan elérhetők.


Sportbiztosítások

Megtaláljuk azokat a biztosításokat, melyek sportbalesetek esetén is fizetnek, legyen szó edzésen, versenyen vagy akár a szabadidőben bekövetkezett balesetekről. Összehasonlítjuk és bemutatjuk a lehetőségeket, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választhassa.

Ha már van biztosítása, érdemes felülvizsgálni, mert akár egyedi ajánlattal kedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatáshoz juthat.

A biztosítási szolgáltatások nem csak a sport területére, hanem a civil életben is kiterjedt védelmet nyújtanak Önnek vagy gyermekének.

Káreseménynél segítünk az ügyintézési folyamatban, hogy pozitívan csalódjon a biztosítókban.


Jövőtervezés, megtakarítások

Ahogy a sportban, a pénzügyekben is érdemes edzéstervet készíteni. A megfelelő tervvel a célok (ingatlan, anyagi biztonság, gyermekek támogatása, gondtalan nyugdíjas évek) elérhető közelségbe kerülnek. 

Célunk összegyűjteni, bemutatni és rendszeres időközönként felülvizsgálni a piaci lehetőségeket, hogy Ön vagy gyermeke a legmegfelelőbb megoldással érje el céljait.

A tervezést nem lehet elég korán kezdeni, hiszen a megfelelő időben elindított megtakarítási programok, pénzügyi befektetések tudnak igazán gyümölcsözők lenni.

„Azért ülhetsz ma árnyékban, mert valaki régen elültetett egy fát” Warren Buffet


Élsportolói Mentorálás

Olyan eredményes sportolókkal szeretnénk együttműködni akik tapasztalatuk révén tudnak segíteni a leendő- és már aktív élsportolóknak a karrierjük során a felmerülő kérdésekben, élethelyzetekben. A programban résztvevők ezáltal nem csak pénzügyi útmutatásban, hanem karrier-tanácsadásban is részesülhetnek.


Ügyintézés

Hosszútávú együttműködésre törekszünk, hogy egy egész életpályán átívelő, magas színvonalú szolgáltatással tudjunk segítséget nyújtani.

Mi nem csak megtaláljuk a legkedvezőbb lehetőségeket, de segítünk az azokkal kapcsolatos adminisztrációban is, hogy Ön a valóban fontos dolgokra tudja fordítani idejét.


Sportolói támogatás

A sportolói karriert sok speciális szakma támogatja. Szeretnénk segítséget nyújtani a megfelelő sportszakemberek (sportpszichológus, gyógytornász, dietetikus, stb.) megtalálásában. Ráadásul a programon keresztül jelentkezők kedvezményes áron tudják igénybevenni a szolgáltatásokat.