Új szolgáltatás! Válogatott masszőr segíti a Sportolók a Sportolókért programban résztvevőket Parádi Szabolcs személyében

Új szolgáltatás! Válogatott masszőr segíti a Sportolók a Sportolókért programban résztvevőket Parádi Szabolcs személyében

Mi fogott meg téged a Sportolók a Sportolókért programban?

A Sportolók támogatása mindig is szívügyem volt és az élsportolókkal való közös munkám során meggyőződtem arról, hogy fontos a jó szakmai és támogatói közeg a tehetség kibontakozásához. Ebbe illeszkedik a Sportolók a Sportolókért program is, ami szerintem egy rendkívül jó kezdeményezés, azt is mondhatnám, hogy hiánypótló a hazai sport közegében. 

Hogyan kerültél te kapcsolatba a sporttal, illetve a rehabilitációval?

Pécsen gyerekkoromtól kezdve imádtam a sportokat, főként labdarúgással és thai boksszal foglalkoztam. Ezt követően testnevelő-gyógytestnevelő tanárként végeztem a TE-n, majd pedagógusi éveim alatt kezdtem el foglalkozni sportrehabilitációval, masszázzsal.

Mely sportágakat támogatva dolgozol jelenleg?

2019 óta a magyar úszóválogatott szakmai stábjában dolgozom, mellette pedig a Ludovika Csata kosárlabda csapatánál is tevékenykedem. 

Mi a te erősséged?

Sportmasszázsterapeutának tartom magam, mert a masszázs mellett sok más terápiás technikát és eszközt használok a munkám során. A teljesség igénye nélkül: triggerpontterápia, flossing, köpöly, mobilizáció, sportrehab.

Mit nyújtasz a Sportolók a Sportolókért programban résztvevőknek?

Sportmasszázsra és az említett terápiás kezelésekre várok minden programban résztvevőt szeretettel és kedvezménnyel. Legyen szó arról, aki a napi maximális terhelése mellett szeretne regenerálódni vagy akár arról, aki éppen sérülésből lábadozik.

Kezelést vállalok kiszállással vagy belvárosi lakás-stúdiómban. Jelentkezzetek bátran a Sportolók a Sportolókért honlapján keresztül!

https://www.instagram.com/sportrehabszabolcs/